Sommar hos Systrarna Söderström i Sund

Sommaröppet i Verkstan hos Systrarna Söderström i Norrala-Sund.
Under våren har vi ett antal specialkvällar och trevliga aktiviteter, men första onsdagen i juli slår vi upp Verkstadsdörrarna inför sommarsäsongen! Vi har därefter öppet varje vecka, onsdag till söndag från 12.00 till sent – ända fram till mitten av augusti.
Hoppas att vi ses!

Under sommaren serverar vi vår sommarmeny med både kött, fisk och grönt samt “verkstadsbröd”, bakade i vår stenugn med goda, lyxiga och kanske även några oväntade toppings…

Är ni fikasugna, serverar vi ett rikt utbud av Lenas hembakade kakor, bullar och andra godsaker. Eller varför inte beställa en svalkande mjukglass eller någon läskande dryck, som exempelvis våra goda drinkar eller kanske bara en öl med tilltugg i eftermiddagssolen? Till sommaren serverar vi bland annat Peter Stormares nya öl från Stormare Bryggeri!

Blir det för mycket av det goda, kan ni alltid sova över på vår Hälsingegård…;) Ring oss gärna på 0270-569333 om ni är intresserade av att hyra den för en natt eller längre tid. Gården har gott om plats för 8-10 gäster i full bekvämlighet.

Våra öppettider är onsdag till lördag, 12-23 (köket stänger ca 21) och söndag 12-18 (köket stänger ca 17).

Vill ni boka bord kan ni göra det från 12 till 20 onsdag till lördag och från 12 till 17 på söndagar, men ni kan självklart stanna längre. Boka gärna bord här på hemsidan…

Musikkvällar, grillkvällar och brunch!
Varje torsdag under juli bjuder vi på musikkvällar med Jamina. Vår sommarmeny serveras ute eller inne i Verkstan, beroende på väder.

Och apropå väder – om vädret tillåter ställer vi fram grillen varje lördag, med en specialmeny för alla som älskar grillat.

Söndagar dukar vi upp vår härliga brunch, med en blandning av råvaror från hav och land.

Boka gärna bord här på hemsidan…

Se vad som händer i Sund i vårt kalendarium…

Hoppas att vi ses.

Anna och Malin med personal

Tel och mail

© Systrarna Söderström

%d bloggare gillar detta: