Ginprovning i Verkstan

Välkommen till en kulinarisk smakresa i Sund! Den 12 mars har vi provning av den exklusiva och lokalt producerade gintrilogin ”Enastående”, ”Stjärnklar” och ”Supermåne”. Dessutom serveras en passande 4-rätters meny och andra goda drycker.
Kostnadsfri buss går t/r Rådhustorget i Söderhamn…

Lördag 12 mars blir det fest för dig som är intresserad av Gin. Då håller Steven Kautzky Andersson och Catherine Engelbrekt från BrandStar Alliance en exklusiv ginprovning med sin prisbelönta och internationellt uppmärksammade ultra-premium Gin.

Det blir en spännande, kulinarisk temakväll, som kombinerar dryck tillsammans med olika smakrika specialdesignade smårätter.

”Målsättningen har varit att skapa en av världens finaste och mest välsmakande serier gin, med särpräglad karaktär utan att frångå den genuina ginkaraktären.

Steven Kautzky Andersson, grundare BrandStar Alliance.

Möt grundarna och producenterna bakom den internationellt hyllade och prisbelönta GIN-trilogin Enastående, Stjärnklar och Supermåne. Ni får avnjuta och uppleva vad som har beskrivits som en av världens allra främsta och mest välsmakande serier av ultra-premium gin.

Catherine Engelbrekt och Steven Kautzky Andersson.

“Vi vill bjuda på en personlig presentation där vi berättar om hur vi med en kombination av mod, kraft och envist entreprenörskap valt vår egen väg för att utveckla någonting nytt och innovativt inom den spännande dryckesvärlden.” 

Steven Kautzky Andersson, grundare, är varumärkesutvecklare och dryckesentusiast som tidigare haft stora framgångar som internationellt uppmärksammad och grammisnominerad sologitarrist.

Catherine Engelbrekt, delägare, är affärsutvecklare och designer som tidigare under ledning av grundaren Erling Persson varit med och etablerat H&M i Europa samt lanseringen av ett av världens första naturliga parfymvarumärken, Björk & Berries.

Vi inleder kvällen med en välkomstdrink och serverar även en passande 4-rätters meny med spännande smaker. Övriga drycker kan köpas på plats.

Varmt välkomna till en kulinariskt helkväll!

Pris 790:- per person
I priset ingår:
• Välkomstdrink
• Exklusiv provning av 3 olika Gin-sorter
• 4 rätters meny
• Kostnadsfri buss t/r Rådhustorget i Söderhamn

Passande dryckespaket kan beställas på plats

Boka biljett på billetto och maila eller ring oss gärna på 0270-569 333 för mer information eller om ni är ett större sällskap som vill sitta tillsammans.

Hoppas att vi ses!
Anna och Malin med personal

Tel och mail

© Systrarna Söderström

© Systrarna Söderström

Vad andra sagt:

”Steven och Catherine är en perfekt combo av ett affärsdrivet entreprenörskap där iden om att skapa dryckesupplevelser av bästa kvalitet verkligen har lyckats!”

”Det var en angenäm smakupplevelse som kändes nydanade och annorlunda, på ett inspirerande sätt, där jag även fick lära mig mer om produkt- och varumärkesutveckling!” 

”Smakerna är alltid det som avgör, i alla lägen. Att sedan få avnjuta en kraftfull gin som kombineras av historien bakom iden, om dess ursprung och drivkraft ger upplevelsen ett extra djup!”

”Det känns verkligen att Catherine och Steven brinner för det de har åstadkommit, samtidigt får man känslan av att deras resa bara har börjat. De är både genuina och äkta!”

%d bloggare gillar detta: